Disclaimer

Disclaimer
Op het gebruik van de website www.windithuis.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
Dorpshuis Herxen heeft haar uiterste zorg besteed bij de samenstelling van deze website. Dorpshuis Herxen streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Dorpshuis Herxen niet in voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Dorpshuis Herxen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Hyperlinks
Deze website bevat hyperlinks naar websites van derden. Dorpshuis Herxen heeft geen invloed op de websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Dorpshuis Herxen aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten
De inhoud van deze website, waaronder onder meer begrepen teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen en logo’s zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.
Alle eigendomsrechten berusten bij ons of onze licentiegevers. De informatie op deze website mag uitsluitend door de gebruiker zelf worden gebruikt. De gebruiker is het conform voorgenoemde rechten wettelijk niet toegestaan deze informatie over te dragen, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden, zonder vooraf schriftelijke toestemming van de houder(s) van het eigendomsrecht

Geen aansprakelijkheid
Dorpshuis Herxen doet zijn uiterste best om nauwkeurige en actuele informatie op deze website op te nemen, maar kan geen garantie geven dat de beschikbare informatie volledig of juist is. Dorpshuis Herxen kan evenmin, hoewel zij ernaar zal streven om deze website permanent beschikbaar te hebben, enige aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele gevolgen van het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website.
Dorpshuis Herxen wijst de gebruiker er nadrukkelijk op dat bepaalde informatie afkomstig is van externe bronnen. Voor schade die voortvloeit uit het bezoeken van deze externe bronnen of het tot zich nemen van informatie van/via deze bronnen (op welke wijze dan ook) neemt Dorpshuis Herxen geen enkele verantwoordelijkheid en kan daarvoor derhalve niet aansprakelijk gesteld worden.

Foto%20initatiefnemers-small

Over de initiatiefnemers

Buurtschap Herxen ligt tussen Wijhe en Zwolle, het dorpshuis is de enige (openbare) voorziening in het dorp. Er is geen bakker, noch slager en zelfs geen kerk te vinden. Het is dé plek waar verenigingen, jongeren, ouderen en 'nieuwkomers' elkaar ontmoeten. Daarom is het van belang om het dorpshuis als bruisende plek te behouden.

Lees meer over Dorpshuis Herxen

Wat-kende-winnen

Wat kun je winnen?

Naast dat je het goede doel steunt, wil je natuurlijk ook weten waar je kans op maakt! De hoofdprijs is een Ferrari 458 Italia of een vakantiewoning ter waarde van €162.500,-, maar ook de tweede en derde prijs zijn de moeite waard. Ga jij er met de tweede prijs vandoor, dan kun je samen met negen anderen genieten van een luxe villa in Spanje! De derde prijs is €2.500,-. Koop vandaag dus nog je lot!

Bekijk alle prijzen

Hoe werkt deze loterij?

Benieuwd hoe deze loterij precies werkt? Je leest er hier alles over.

Waarom meedoen?
Regels
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer