Een Ferrari, wie wil daar nou niet in rijden? De wereldberoemde rode sportwagen is al decennia lang het voorbeeld van de perfecte auto. Deze hoofdprijs, gereserveerd door Ibalo Luxury Sportcarslaat dan ook menig harten sneller kloppen. Maar het is niet zomaar een Ferrari. Hierbij presenteren wij de Ferrari 458 Italia, waarbij 458 refereert aan de 4,5 liter 8 cilinder motor: Een sportwagen met brute kracht!   

Voor het ontwerp van het interieur is gebruik gemaakt van de kennis van Michael Schumacher. Dit zorgt voor een een bijzonder luxe interieur. De rode stiksels steken mooi af op het zwarte leder en refereren aan de carrosserie kleur. De kuipstoelen zitten als gegoten en het stuur ligt heerlijk in de hand. 

De lijnen van de carrosserie maken de 458 agressief en verfijnd. Elke keer als je even de tijd neemt om de lijnen te volgen, word je weer verrast door een nieuw detail. Rood is onmiskenbaar gekoppeld aan Ferrari en staat uiteraard dit model zeer goed. De combinatie van rood, zwart, chroom, carbon, zilver en geel is waanzinnig! Het maakt niet uit vanuit welke hoek je naar de auto kijkt, hij zal altijd een grijns op je gezicht toveren.

Je krijgt direct een grote grijns zodra het beest pal achter je ontwaakt door op de start knop te drukken. Wanneer je meerijdt met het dagelijks verkeer, rijdt de auto bijzonder comfortabel. Er is geen overdreven motorgeluid, de automaat vloeit door de versnellingen en met de instelling ‘bumpy road’ versoepelt je de demping van de vering. 570 paardenkrachten staan tot jouw beschikking, deze worden naar de wielen overbracht door een hypermoderne 7-traps automaat welke door de dubbele koppeling in milliseconden naar het volgende verzet schakelt. 

In 3,4 seconden schiet deze Ferrari je af naar de 100 km/h en brengt je naar een top van 325 km/h. De adrenaline die vrijkomt als je deze supercar losgaat is niet te beschrijven! Het gebrul van de atmosferische 8 cilinder, het schakelen met de flippers en vooral de non-stop versnelling zijn erg imposant. Carbon Ceramic remmen houden dit allemaal in bedwang. De Ferrari ligt lekker strak op de weg en geeft je voldoende vertrouwen in elke bocht. Hij brengt je de complete Formule 1 beleving en laat rijden als een ware Max Verstappen! 

Ready, set, go!