Waarom meedoen?

De hoogste winkans van Nederland en veel meer redenen...

Naast dat er natuurlijk fantastische prijzen te winnen zijn, zijn er nog meer redenen om mee te doen met deze loterij. Want waar het voor ons eigenlijk om draait is het opknappen van Dorpshuis Herxen.

Wat willen we met de opbrengst doen?

Zoals gezegd willen we dat het Dorpshuis Herxen wordt opgeknapt, maar wat gaat er precies gebeuren? Een aantal voorbeelden:  

  • Het Dorpshuis Herxen moet voor iedereen toegankelijk zijn, inclusief rolstoel- en scootmobielgebruikers, hier moeten aanpassingen voor worden gedaan.
  • Het hele buitengebied wordt grondig op de schop genomen met een nieuw terras en een mooie aangelegde tuin, met nieuwe speeltoestellen. 
  • Het gebouw wordt goed geïsoleerd en er komen zonnepanelen op een nieuw dak, zodat er in zowel de winter als in de zomer een comfortabel binnenklimaat is. 

Herxen is een klein dorp, maar dat zorgt niet voor minder gezelligheid. Het dorpshuis speelt een grote sociale rol binnen en buiten het dorp. Daarom doen wij er alles aan om Dorpshuis Herxen te behouden. Doe dus vooral mee met de loterij! Je maakt dus niet alleen kans op de geweldige prijzen, maar je maakt er ook een ander blij mee!

Foto%20initatiefnemers-small

Over de initiatiefnemers

Buurtschap Herxen ligt tussen Wijhe en Zwolle, het dorpshuis is de enige (openbare) voorziening in het dorp. Er is geen bakker, noch slager en zelfs geen kerk te vinden. Het is dé plek waar verenigingen, jongeren, ouderen en 'nieuwkomers' elkaar ontmoeten. Daarom is het van belang om het dorpshuis als bruisende plek te behouden.

Lees meer over Dorpshuis Herxen

Wat-kende-winnen

Wat kun je winnen?

Naast dat je het goede doel steunt, wil je natuurlijk ook weten waar je kans op maakt! De hoofdprijs is een Ferrari 458 Italia of een vakantiewoning ter waarde van €162.500,-, maar ook de tweede en derde prijs zijn de moeite waard. Ga jij er met de tweede prijs vandoor, dan kun je samen met negen anderen genieten van een luxe villa in Spanje! De derde prijs is €2.500,-. Koop vandaag dus nog je lot!

Bekijk alle prijzen

Hoe werkt deze loterij?

Benieuwd hoe deze loterij precies werkt? Je leest er hier alles over.

Waarom meedoen?
Regels
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer