Waarom meedoen?

De hoogste winkans van Nederland en veel meer redenen...

Naast dat er natuurlijk fantastische prijzen te winnen zijn, zijn er nog meer redenen om mee te doen met deze loterij. Want waar het voor ons eigenlijk om draait is het opknappen van Dorpshuis Herxen.

Wat willen we met de opbrengst doen?

Zoals gezegd willen we dat het Dorpshuis Herxen wordt opgeknapt, maar wat gaat er precies gebeuren? Een aantal voorbeelden:  

  • Het Dorpshuis Herxen moet voor iedereen toegankelijk zijn, inclusief rolstoel- en scootmobielgebruikers, hier moeten aanpassingen voor worden gedaan.
  • Het hele buitengebied wordt grondig op de schop genomen met een nieuw terras en een mooie aangelegde tuin, met nieuwe speeltoestellen. 
  • Het gebouw wordt goed geïsoleerd en er komen zonnepanelen op een nieuw dak, zodat er in zowel de winter als in de zomer een comfortabel binnenklimaat is. 

Herxen is een klein dorp, maar dat zorgt niet voor minder gezelligheid. Het dorpshuis speelt een grote sociale rol binnen en buiten het dorp. Daarom doen wij er alles aan om Dorpshuis Herxen te behouden. Doe dus vooral mee met de loterij! Je maakt dus niet alleen kans op de geweldige prijzen, maar je maakt er ook een ander blij mee!