Koop een lot

Doe mee en maak kans op een huis, de Ferrari, een verblijf in een vakantievilla in Spanje of € 2.500 cash belastingvrij!

  1. Kies je lot
  2. Vul je gegevens in
  3. Reken af
Je hebt nog geen lot in je winkelmandje. Kies hieronder jouw geluksnummer (als deze nog beschikbaar is) of laat een willekeurig nummer gerereren.

Koop jouw lot.

In totaal zijn er slechts 9.999 loten en iedere dag neemt het aantal beschikbare loten af. Wacht dus niet te lang en koop jouw lot voor slechts € 98.-.

Genereer een willekeurig nummer

Of typ je eigen nummer

Helaas! dit lotnummer is al vergeven.

Foto%20initatiefnemers-small

Over de initiatiefnemers

Buurtschap Herxen ligt tussen Wijhe en Zwolle, het dorpshuis is de enige (openbare) voorziening in het dorp. Er is geen bakker, noch slager en zelfs geen kerk te vinden. Het is dé plek waar verenigingen, jongeren, ouderen en 'nieuwkomers' elkaar ontmoeten. Daarom is het van belang om het dorpshuis als bruisende plek te behouden.

Lees meer over Dorpshuis Herxen

Wat-kende-winnen

Wat kun je winnen?

Naast dat je het goede doel steunt, wil je natuurlijk ook weten waar je kans op maakt! De hoofdprijs is een Ferrari 458 Italia of een vakantiewoning ter waarde van €162.500,-, maar ook de tweede en derde prijs zijn de moeite waard. Ga jij er met de tweede prijs vandoor, dan kun je samen met negen anderen genieten van een luxe villa in Spanje! De derde prijs is €2.500,-. Koop vandaag dus nog je lot!

Bekijk alle prijzen

Hoe werkt deze loterij?

Benieuwd hoe deze loterij precies werkt? Je leest er hier alles over.

Waarom meedoen?
Regels
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer