Win dit huis ter waarde van €162.500,-

Het kan echt! Doe mee voor €98,- per lot en steun het goede doel Dorpshuis Herxer Marke. Je winkans hierbij is vele malen groter dan bij bekende loterijen!

1e prijs

Vakantiewoning in Heino (waarde: € 162.500,-)

Op het recreatiepark Landgoed Old Heino staat deze vrijstaande vakantiewoning van ruim 100m². Doordat de vakantiewoning volledig is geïsoleerd, zit je er ook in de winter warmpjes bij. Aan de achter- en zijgevel is een serre geplaatst, met daarbij een elektrisch zonnescherm. In elk seizoen kun jij dus genieten van de woning en omgeving. De vakantiewoning heeft drie slaapkamers waarvan één momenteel wordt gebruikt als eetkamer. Vanuit de woning kijk je zo de natuur van het recreatiepark in. Daarnaast staat er in de tuin een grote overkapping waar je in weer en wind heerlijk overdekt kunt zitten.  

Vakantiewoning in Heino (waarde: € 162.500,-)
1e prijs

Ferrari 458 Italia (waarde: € 164.950)

Een Ferrari, wie wil daar nou niet in rijden? De wereldberoemde rode sportwagen is al decennia lang het voorbeeld van de perfecte auto. Deze hoofdprijs laat dan ook menig harten sneller kloppen. Maar het is niet zomaar een Ferrari. Hierbij presenteren wij de Ferrari 458 Italia, waarbij 458 refereert aan de 4,5 liter 8 cilinder motor! Wat een brute kracht! De Ferrari 458 die we je hier aanbieden is geweldig onderhouden. De combinatie van rood, zwart, chroom, carbon, zilver en geel is waanzinnig. Het maakt niet uit vanuit welke hoek je naar de auto kijkt, hij zal altijd een grijns op je gezicht toveren! Een auto die je een Formule 1 beleving geeft en laat voelen als een ware Max Verstappen! Ready, set, go!

Ferrari 458 Italia (waarde: € 164.950)
2e prijs

Verblijf voor 10 personen in een villa

Toe aan vakantie, maar gaat een ander er met de vakantiewoning vandoor? Geen probleem, de tweede prijs is namelijk een tiendaagse vakantie met 10 personen in een luxe villa in Spanje. De villa ligt op ongeveer 20 kilometer afstand van Alicante. Vanuit je bed kun je zo het privézwembad in springen terwijl je mooi uitzicht hebt op de zee. De villa heeft een groot terras met buitenbadkamer, zo kun je blijven kijken naar het prachtige uitzicht. Zie jij jezelf hier wel met negen vrienden relaxen? Koop een lot en wie weet verblijf jij in deze villa!

Verblijf voor 10 personen in een villa
3e prijs

€2.500,- cash

Mocht je net naast de hoofdprijs grijpen, dan hoef je niet met lege handen naar huis te gaan. De derde prijs is namelijk €2.500,-! Dit bedrag is vrij te besteden en hier zitten geen belastingen aan vast. Dus wil jij een mooie reis maken? Of ben je toe aan een nieuwe keuken? Dan kun jij dit bedrag vast en zeker gebruiken. Koop een lot en wie weet ga jij er met €2.500,- vandoor.

€2.500,- cash
Foto%20initatiefnemers-small

Over de initiatiefnemers

Buurtschap Herxen ligt tussen Wijhe en Zwolle, het dorpshuis is de enige (openbare) voorziening in het dorp. Er is geen bakker, noch slager en zelfs geen kerk te vinden. Het is dé plek waar verenigingen, jongeren, ouderen en 'nieuwkomers' elkaar ontmoeten. Daarom is het van belang om het dorpshuis als bruisende plek te behouden.

Lees meer over Dorpshuis Herxen

Wat-kende-winnen

Wat kun je winnen?

Naast dat je het goede doel steunt, wil je natuurlijk ook weten waar je kans op maakt! De hoofdprijs is een Ferrari 458 Italia of een vakantiewoning ter waarde van €162.500,-, maar ook de tweede en derde prijs zijn de moeite waard. Ga jij er met de tweede prijs vandoor, dan kun je samen met negen anderen genieten van een luxe villa in Spanje! De derde prijs is €2.500,-. Koop vandaag dus nog je lot!

Bekijk alle prijzen

Hoe werkt deze loterij?

Benieuwd hoe deze loterij precies werkt? Je leest er hier alles over.

Waarom meedoen?
Regels
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Disclaimer